Alphaudio

(placeholder)

Ota yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Tuotteiden lähettämisessä käytämme Postin palveluja. Tapauskohtaisesti muistakin toimitustavoista voidaan sopia.
Copyright  ©  2000 - 2023 Alphaudio               ALPHAUDIO

Hypönniementie 831

82310 Oravisalo

puh. 0440902289

pasi.lankinen@alphaudio.fi


Puhelinpalvelu

ma - su klo 10.00 - 21.00

Yli 100€ maksavien ja alle 35kg painavien uusien sekä käytettyjen ostot toimitetaan postipakettina ilmaiseksi.


Alle 100€ ostosten lähetyskulut:

- lähimpään Postiin 10 €

- kotiin 15 €

- pikkupaketti kotiin 5 € (enimmäiskoko 35 x 25 x 3 cm, max paino 2 kg)


Yli 35kg painavien ostosten rahtimaksu ja koekuunteluun tulevien tuotteiden lähetyskulut neuvotellaan tapauskohtaisesti.


Koekuuntelu ja testaus


Uusien ja käytettyjen tuotteiden koekuuntelusta ja testauksesta sovitaan aina ennalta. Ellei toisin ole sovittu on koekuuntelu- ja testausaika 14 päivää. Tuote tulee palauttaa tuotepakkauksessaan myyntikuntoisena, kaikkine mukaan kuuluvine osineen. Tuotteen avaaminen ja purkaminen työkalulla tai sinettien poistaminen / rikkominen on sama kuinm ostopäätös.                     

   

Palautusoikeus


Uusilla käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tuotteen ostamisesta. Palautusoikeus ei koske tilaustuotteita. (Tilaustuotteisiin sovelletaan kuluttajansuojalain mukaisia mittatilaustuotteen ehtoja, eli niillä ei ole erillistä palautusoikeutta). Tuote tulee palauttaa tuotepakkauksessaan myyntikuntoisena, kaikkine mukaan kuuluvine osineen. Tuotteen käyttöönotto mitätöi palautusoikeuden.

Emme lunasta ennakkopaketteja. Ota yhteyttä tarkempia palautusohjeita varten.Vahinkovastuu


Asiakas vastaa mahdollisista tuotteille aiheuttamistaan vahingoista tai niiden rikkoontumisesta koekuuntelun ja testauksen aikana. Edellytämme asiakkailtamme kotivakuutusta, joka korvaa koekuuntelun ja testauksen aikana sattuneet vahingot. Mikäli tuotteeseen on koekuuntelun tai testauksen aikana tullut vähäiseksi määriteltävä vahinko, neuvotellaan korvauksesta ensisijaisesti tuotteen myyjän ja tuotteen kokeilijan välillä ilman vakuutusyhtiötä. Yleensä 20% tuotteen jälleenmyyntihinnasta on kohtuullinen korvaus vähäisestä vahingon aiheuttamisesta. Toivomme, että vahingon sattuessa asiakas itse ilmoittaa asiasta, tällä tavoin nopeutamme vahinkokäsittelyä ja mahdollista korvausten hakemista hänen vakuutusyhtiöltään.Tuotteet ovat asiakkaan vastuulla vastaanottohetkestä alkaen tuotteen luovutushetkeen asti.

TOIMITUSEHDOT JA MAKSUTAVAT


Maksutapoina ovat käteinen tai lasku.

Saatuasi laskun sähköpostiin voit maksaa sen myös MobilePayn kautta +358 440902289, Pasi Lankinen.

Mahdollisuus myös tapauskohtaisesti sovittavaan osamaksusopimukseen. Osamaksusopimuksen korko 0 % +  6 € suorituskohtaista maksutapalisää. Viivästyskorko 8.5 %.

Sivuilla olevat hinnat sisältävät Alv:n 24%

HUOM. Rääkkylän postin toimipiste ei ota vastaan pakettiautomaatti lähetyksiä.