background
Copyright  ©  2000 - 2022  Alphaudio               Alphaudio

Koekuuntelu ja testaus


Uusien ja käytettyjen tuotteiden koekuuntelusta ja testauksesta sovitaan aina ennalta. Ellei toisin ole sovittu on koekuuntelu- ja testausaika 14 päivää. Tuote tulee palauttaa tuotepakkauksessaan myyntikuntoisena, kaikkine mukaan kuuluvine osineen. Tuotteen avaaminen ja purkaminen työkalulla tai sinettien poistaminen / rikkominen on sama kuinm ostopäätös.                     

   

Palautusoikeus


Uusilla käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tuotteen ostamisesta. Palautusoikeus ei koske tilaustuotteita. (Tilaustuotteisiin sovelletaan kuluttajansuojalain mukaisia mittatilaustuotteen ehtoja, eli niillä ei ole erillistä palautusoikeutta). Tuote tulee palauttaa tuotepakkauksessaan myyntikuntoisena, kaikkine mukaan kuuluvine osineen. Tuotteen käyttöönotto mitätöi palautusoikeuden.

Emme lunasta ennakkopaketteja. Ota yhteyttä tarkempia palautusohjeita varten.Vahinkovastuu


Asiakas vastaa mahdollisista tuotteille aiheuttamistaan vahingoista tai niiden rikkoontumisesta koekuuntelun ja testauksen aikana. Edellytämme asiakkailtamme kotivakuutusta, joka korvaa koekuuntelun ja testauksen aikana sattuneet vahingot. Mikäli tuotteeseen on koekuuntelun tai testauksen aikana tullut vähäiseksi määriteltävä vahinko, neuvotellaan korvauksesta ensisijaisesti tuotteen myyjän ja tuotteen kokeilijan välillä ilman vakuutusyhtiötä. Yleensä 20% tuotteen jälleenmyyntihinnasta on kohtuullinen korvaus vähäisestä vahingon aiheuttamisesta. Toivomme, että vahingon sattuessa asiakas itse ilmoittaa asiasta, tällä tavoin nopeutamme vahinkokäsittelyä ja mahdollista korvausten hakemista hänen vakuutusyhtiöltään.Tuotteet ovat asiakkaan vastuulla vastaanottohetkestä alkaen tuotteen luovutushetkeen asti.

TOIMITUSEHDOT


Maksutapoina ovat käteinen tai lasku.

Mahdollisuus myös tapauskohtaisesti sovittavaan osamaksusopimukseen.

Osamaksusopimuksen korko 0 % +  6 tai 10 € suorituskohtaista maksutapalisää. Viivästyskorko 8.5 %.

Sivuilla olevat hinnat sisältävät Alv:n 24%